Renunțarea la țigări este o provocare, acest lucru este clar. Cu toate acestea, dacă alegeți să dezvoltați determinarea pentru a renunța, veți culege recompensele. Aceste recompense ajung dincolo de a fi doar un om mai sănătos; ele ajung și în alte părți ale vieții dvs. – de la familie la portofel.

Chiar dacă suntem de acord că renunțarea la țigări este foarte dificilă, credem cu adevărat că aceste dispozitive electronice pot face această provocare mai ușoară. De asemenea, credem cu tărie că nu trebuie să așteptați anul nou sau lunea următoare pentru a renunța. Așa cum bunicul obișnuia să spună: „nu există niciun moment mai bun decât prezentul”.

Deci, aici sunt primele cinci motive pentru care credem că ar trebui să începeți să vă faceți griji în loc să fumați înainte de noul an.

 1. SĂNĂTATEA TA ESTE BOGĂȚIA TA

 

Potrivit Autorității pentru Sănătate și Securitate din Irlanda, fumatul reprezintă singura cauză majoră de îmbolnăvire și de deces în societatea irlandeză, se estimează că 5,5 milioane de persoane mor anual în urma bolilor asociate tutunului, și este un lucru cercetat că 1 din 2 fumători mor din această cauză. Renunțând la țigări mai devreme decât prea târziu înseamnă că luați măsuri imediate pentru a vă proteja împotriva:
 • Atacuri de cord
 • Anevrisme aortice
 • Boala vasculară periferică
 • Boala pulmonară obstructivă cronică
 • Astm
 • Pneumonie
 • Imunitate scăzută
 • Diverse tipuri de cancer – plămâni, laringe, esofag, orofaringe, trahee, stomac … lista este nesfârșită!
 • Ulcere
 • Orbire
 • Peridontitis
 • Fertilitate redusă

2. FAMILIA TA ESTE, DE ASEMENEA, IMPORTANTĂ

Ați auzit probabil acest lucru înainte, dar îl repetăm. Prin fumat în jurul membrilor familiei, îi puneți în pericol de toate bolile enumerate mai sus. Dacă aveți copii, le afectați plămânii; dacă petreceți o mulțime de timp cu părinții dumneavoastră în vârstă, le-ați putea scurta viața.

3.  PORTOFELUL TĂU NU POATE FI NICIODATĂ PLIN

Dacă sunteți un fumător obișnuit (fumați între 11 și 20 de țigări pe zi), veți economisi până la 70lei pe săptămână. Adunând acești bani cu numai 5 săptămâni până la sărbători, aceasta înseamnă o economie de peste 350lei. Imaginați-vă minunatele cadouri pe care le-ați putea cumpăra cu acea sumă!

4. LIPSA FUMATULUI TE VA FACE SĂ ARĂȚI MAI BINE

E adevarat! Nu veți inhalați acea combinație de toxine. Asta înseamnă că părul, unghiile și pielea vor pierde nuanța galbenă care însoțește stilul de viață al unui fumător. În cele din urmă, dinții tăi te vor iubi pentru asta; vor fi mai curați, mai albi și veți avea o respirație proaspătă. Pentru a rezuma în trei cuvinte, vei arăta FANTASTIC.

5. CASA ȘI MAȘINA TA VOR FI LOCURI MAI PLĂCUTE

Probabil nu observați, dar dacă sunteți fumător, cu siguranță aveți acel miros specific pe lenjeri, în casă și în mașină si nu… Nicio cantitate de aer curat sau lumânări parfumate nu pot scoate asta complet. De îndate ce decizi să renunți la fumat, fă o curățenie generală în casa și mașina ta, iar oamenii vor fi mai fericiți pe la tine când vin să vă uitați la meciuri de ligă sau la încă un episod din serialul vostru favorit.

AȘA CĂ ÎNCEPE ASTĂZI ȘI SALVEAZĂ BANI PENTRU SĂRBĂTORI!

Nu poți să dai greș cu aceste dispozitive. Sunt cu 80% mai ieftine și nu aduc toate efectele negative ale fumatului. Cu vaporii (mult mai mulți) care imită o țigară convențională, dispozitivele electronice au puterea pe care niciun patch/gumă cu nicotină nu o are. Aceste produse totodată au o aromă fantastică pe care o vei alege în funcție de propria ta plăcere.

 

DE UNDE ȘI CUM SĂ CUMPERI?
VEZI CHIAR AICI